Relax
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Relax

Dobro Dosli

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Ivana izbacena si ! ! !

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Laky
Admin
Admin
Laky

Broj poruka : 271
Godina : 32
Datum upisa : 08.10.2008

Ivana izbacena si  ! ! ! Empty
PočaljiNaslov: Ivana izbacena si ! ! !   Ivana izbacena si  ! ! ! I_icon_minitimePet Okt 17, 2008 1:27 pm

Ivana Nikodijević prva učesnica rijaliti šoua Operacija Trijumf koja je izbačena!

Nakon nedelju dana tenzije i glasanja za favorita koji će nastaviti svoje "studiranje" u Kući na Košutnjaku, publika odlučila da Ivana Nikodijević iz Srbije, ipak "nije ona prava".

"Operacija Trijumf je šou za interpretatore u kojem ja nisam mogla da ispoljim svoje talente tekstopisca i kompozitora. Drago mi je što izlazim i srećna sam. To nije odbrambeni mehanizam već je jednostavno tako. Sa sobom nosim iskustvo i radost što sam stekla petnaest novih prijatelja!", rekla je prva izbačena.

"Neću se baviti pevanjem. Radiću samo na kompozicijama, radiću za druge!".

Publika je na trećoj Gala večeri šoua koji od "klinca pravi zvezdu" prvi put imala priliku da se "pita nešto". Njihovi SMS glasovi koje su slali nedelju dana počeli su polako da kreiraju šou.

Prošle nedelje odlučeno je da će se za jedno sigurno mesto na Akademiji boriti Nikola Paunović i Ivana Nikodijević, oboje iz Srbije.

Veče je počelo Nikolinom interpretacijom Čoline "Emili" za koje je od publike u studiju dobio ovacije, a od prelepe Nikoline Pišek "odličan pet".

"Nije lako kada žiri kroji sudbinu takmičara. Nisam znao da je još teže kada to radi publika", rekao je Nikola Paunović (23) nakon svog nastupa.

Odmah nakon Nikole, publici se, po poslednji put pesmom "Barakuda" predstavila Ivana Nikodijević (20).

Ono što je bilo primetno jeste da su oba nominovana studenta bila mnogo sigurnija nego na svojim prethodnim nastupima. Ipak, za Ivanu je ovo bio i poslednji!

Nakon prvog izbacivanja, pesmom su se po treći put predstavili i ostali takmičari: Sonja je uz "pratnju" zvanu grupa Magazin otpevala pesmu "Ginem", potom su, sada već tradicionalno, Danijel i Jasmina otpevali "Jesen u meni", Antonija je sa Žikom i Jelenom iz Zane otpevala "Devojka tvoga druga", Adnan i Aleksandar su pokazali kako je to "Kad ljubi Bosanac", Nina je, opet uz ćerku Miše Kovača i grupu Magazin, otpevala "Care".

Nastupi studenata na trećoj Gala večeri "slikali su sliku" stare Juge - Parni Valjak, Bijelo Dugme, pa čak i duet Nikole Sarića i Ane koji su pevali "Princezu" Dada Topića i Slađane Milošević.

Svi osim Milice, koja je uz odličnu koreografiju otpevala Madonin "Hung up" .

Nakon "malo Amerike" sve se vratilo na staro, pa su Igor Cukrov i Vukašin otpevali pesmu "Supermen" Dina Merlina i Željka Joksimovića, a trenutno najpoznatija trudnica u pet ex-Yu država Andrea, sa Jelenom, sada Živanović, otpevala je "Dodirni mi kolena". Nakon nje, pesmu Olivera Mandića "Nije za nju" otpevao je Đorđe i "zatvorio" zabavni deo večeri.

Ove nedelje publika je ponovo bila blagonaklona prema Aleksandru i spasla ga direktnih nominacija, ali je zato žiri u sastavu Marina Tucaković, Tonči Huljić i Ismeta Krvavac rešio da "lupi packu" Nikoli Paunoviću, Nikoli Sariću, Đorđu i Antoniji .

Mlada studentkinja iz Hrvatske je nakon nominacija sa suzama u očima rekla: "Ja bih se zahvalila svima" i potom ustala sa "vruće klupe" u nameri da ode. U tome su je sprečili ostali nominovani i Maca rečima: "Nemoj se predavat'!"

Kasnije je na red došlo i spašavanje. Direktor Akademije "pomilovao" je Nikolu Sarića, studenti Nikolu, tako da će se sledeće nedelje Antonija ili Đorđe boriti za svoje mesto pod svetlostima reflektora.

Glasajte, a kako bi lakše odlučili ko ostaje na Akademiji, LIVE STREAMING pratite na Mondo specijalu - Operacija trijumf !
Nazad na vrh Ići dole
http://www.medjed.org
saki95
Moderator
Moderator
saki95

Broj poruka : 40
Godina : 29
Datum upisa : 16.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Ivana izbacena si ! ! !   Ivana izbacena si  ! ! ! I_icon_minitimeSub Okt 18, 2008 7:08 pm

nije trebalo da je izbace!!! SadSmileIvana izbacena si  ! ! ! 221_mg10
Nazad na vrh Ići dole
http://www.saki95-aki95.piczo.com
Nevencheee
Admin
Admin
Nevencheee

Broj poruka : 232

PočaljiNaslov: Re: Ivana izbacena si ! ! !   Ivana izbacena si  ! ! ! I_icon_minitimePon Okt 20, 2008 5:54 pm

ne znam, ali meni je ona bila skroz ok
Nazad na vrh Ići dole
ZeljkoSo
Admin
Admin
ZeljkoSo

Broj poruka : 275
Godina : 35
Datum upisa : 17.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Ivana izbacena si ! ! !   Ivana izbacena si  ! ! ! I_icon_minitimePon Okt 20, 2008 6:52 pm

ma ja bi ih sve izbacio napolje!!! samo bi ih shuto sa vrata u guzicu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.freewebs.com/ZeljkoSo
Nevencheee
Admin
Admin
Nevencheee

Broj poruka : 232

PočaljiNaslov: Re: Ivana izbacena si ! ! !   Ivana izbacena si  ! ! ! I_icon_minitimePon Okt 20, 2008 6:54 pm

hahha
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ivana izbacena si ! ! !   Ivana izbacena si  ! ! ! I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ivana izbacena si ! ! !
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Relax :: Zezanje ( : :: Operacija Trijumf-
Skoči na: