| Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : | |
|
+5ZeljkoSo IIIIII jelena85 saki95 Laky 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Laky Admin
Broj poruka : 271 Godina : 32 Lokacija : Krusevac Datum upisa : 08.10.2008
| Naslov: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Čet Okt 16, 2008 5:29 pm | |
| „Operacija trijumf" je veoma gledano takmičenje talenata u kome 16 ljudi ima priliku da pokaže svetu da li su sposobni da postanu slavni pevači. Učesnici imaju između 19 i 26 godina, i daju sve od sebe da dokažu da zaslužuju najveću nagradu, bleštavu karijeru pop zvezde. Prvog dana „Operacije trijumf" mladići i devojke se useljavaju u naročito sagrađenu kuću. Muzički producenti, stilisti i zvezde lokalnog šou-biznisa obučavaju ih veštinama neophodnim da se postane zvezda. Učesnice prate kamere dok uče, rade, pevaju plešu i takmiče se. Nov „Emoušnov" rijaliti-šou koji će početi da se emituje na jesen muzički je rođak „Velikog brata" „Operacija trijumf" je veoma gledano takmičenje talenata u kome 16 ljudi ima priliku da pokaže svetu da li su sposobni da postanu slavni pevači. Učesnici imaju između 19 i 26 godina, i daju sve od sebe da dokažu da zaslužuju najveću nagradu, bleštavu karijeru pop zvezde. Prvog dana „Operacije trijumf" mladići i devojke se useljavaju u naročito sagrađenu kuću. Muzički producenti, stilisti i zvezde lokalnog šou-biznisa obučavaju ih veštinama neophodnim da se postane zvezda. Učesnice prate kamere dok uče, rade, pevaju plešu i takmiče se. Na kraju svake nedelje učesnici moraju da dokažu stepen svog napretka i učestvuju u gala događaju. Žiri koji se sastoji od profesionalaca nominuje četiri takmičara koji su ostvarili najmanji napredak. „Učitelji" zadržavaju jednog od njih u kući, a oni koji nisu nominovani spasavaju drugog. Ostalo dvoje moraju da se bore još jednu nedelju, nakon čega će nastupati uživo. Na gledaocima emisije potom leži odluka o tome ko ostaje, a ko odlazi. Gala veče završava se dirljivom „pesmom rastanka" za učesnika koji napušta kuću. „Operacija trijumf" završava se na dramatičan način: od poslednja dva takmičara samo jedan dobija ugovor za snimanje CD-a (koji je u svetu obično vredan milion dolara) i zagarantovan status zvezde. Press Online :: OPERACIJA TRIJUMF„Operacija trijumf" je veoma gledano takmicenje talenata u kome 16 ljudi ima priliku da pokaze svetu da li su sposobni da postanu slavni pevaci. ... www.pressonline.co.yu Blic Online | Zabava | Sou koji otkriva muzicke zvezdeNovi rialiti sou „Operacija trijumf“, u kojem se mladi ljudi sto dana medusobno ... Pripreme idu po planu i „Operacija trijumf“ ce poceti sa emitovanjem u ... www.blic.co.yu 24casa.com - OPERACIJA TRIJUMF24casa Naslovna » Zabava » OPERACIJA TRIJUMF · Donesi.com - Dostava hrane pred tvoj monitor za 45 min. 4 · Glasaj · OPERACIJA TRIJUMF ... HOCE LI SE VB3 ODRZATI NA PROLECE 2008?A pre sedam dana sam citala opet njegovu izjavu kako ce VB i "Operaciju trijumf" emitovati unakrsno u jesenjoj i prolecnoj semi... Bog ce ti ga znati sta ce ... VB VIP 2 odrzace se u periodu izmedju 20 februara i 20 aprilamozda naprave posebnu kucu za operaciju trijumf a mozda i ostave isto onako uredjenu samo ce im trebati drugacije sobe jer je to mnogo zahtevnije ... Blic: Sou koji otkriva muzicke zvezde - Naslovi.net vestiNovi rialiti sou "Operacija trijumf", u kojem se mladi ljudi sto dana medusobno bore da postanu muzicke zvezde, krece sa emitovanjem u septembru na ... Press Online :: BUREK JACI OD MIKIJANa jesen nam pocinje licencni sou „Operacija trijumf", ... „Operacija trijumf" iziskuje puno gradevinskih radova i kuca ce biti drasticno preuredena, ... Star Academy - Wikipedia, the free encyclopediaSerbia [7], Operacija Trijumf [/ Website], [Pink BiH] (Bosnia and Herzegovina) Pink M (Montenegro) B92(Serbia). 2008:Current season ... en.wikipedia.org/wiki/Star_Academy - 63k - Cached - Similar pages - Note this : RSS VestiKljucna rec:trijumf ... Mondo: SKIJANJE: Trijumf Marliz Sild u Ceskoj, Procitano: 0 puta ... OPERACIJA TRIJUMF, Procitano: 0 puta ... NewsOperacija Trijumf 1, Serbia, OT/Academy ?? I'm A Celebrity...Get Me Out Of Here! 8, UK, I'm A Celebrity...GMOOH ?? Farma 1, Croatia, The Farm ... http://www.b92.net/news/pics/2008/05/827721552483be27b125b9831475732_129555.jpg | |
|
| |
saki95 Moderator
Broj poruka : 40 Godina : 29 Lokacija : Beograd Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Čet Okt 16, 2008 5:41 pm | |
| | |
|
| |
Laky Admin
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Čet Okt 16, 2008 5:52 pm | |
| | |
|
| |
jelena85 V.I.P
Broj poruka : 62 Godina : 39 Lokacija : Krusevac Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Čet Okt 16, 2008 5:59 pm | |
| Meni je Danijel Serifovic najbolji | |
|
| |
IIIIII Admin
Broj poruka : 13 Lokacija : Medak Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Čet Okt 16, 2008 7:13 pm | |
| Sto se glasovnih sposobnosti tice, Zvezde Granda su konza xD cak su u operaciji pravili narodnjacko veselje, valjda da se 'takmice' sa zvezdama | |
|
| |
Laky Admin
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Pet Okt 17, 2008 1:00 am | |
| | |
|
| |
ZeljkoSo Admin
Broj poruka : 275 Godina : 35 Lokacija : Pakistan :) Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Sub Okt 18, 2008 6:01 am | |
| ne gledam to... :/ ufek sam u gradu sa nekim ili sa chavkama kada to delaju na tw-u msm kod kutje sam tek posle 22-23h | |
|
| |
Laky Admin
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Sub Okt 18, 2008 6:08 am | |
| hehe..Ja gledam samo kad imam wremena ( : | |
|
| |
anchy
Broj poruka : 4 Godina : 28 Lokacija : Beograd Datum upisa : 20.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Pon Okt 20, 2008 2:08 pm | |
| | |
|
| |
Nevencheee Admin
Broj poruka : 232 Godina : 29 Lokacija : krushevac:P Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Pon Okt 20, 2008 5:52 pm | |
| pa ovako za sad ne gledam to samo kad se sluchajno zadesi na tv-u jer obichno gledam satelitsku....a inache po ono me shto sam pre videla najgotivniji mi je onaj valjda se Danijel zove...pojma neam...ne pratim..a shto se ostalih tiche, swi su ok sem one plave hrvatice....mala nije saswim ok | |
|
| |
ZeljkoSo Admin
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Pon Okt 20, 2008 6:53 pm | |
| sve bi ih pobaco napolje | |
|
| |
Nevencheee Admin
Broj poruka : 232 Godina : 29 Lokacija : krushevac:P Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Pon Okt 20, 2008 6:54 pm | |
| | |
|
| |
ZeljkoSo Admin
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Pon Okt 20, 2008 7:08 pm | |
| | |
|
| |
Big_Brother Moderator
Broj poruka : 43 Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Ned Nov 16, 2008 7:31 pm | |
| | |
|
| |
[[[[BrEsKvIcA-95]]]] Pocetnik
Broj poruka : 30 Godina : 29 Lokacija : pasnjaci xD salim se..Okolina Zrenjanina :D Datum upisa : 12.12.2008
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : Sub Dec 13, 2008 12:08 am | |
| Meni je onaj Vukasin naj... Moj covek je on..samo metal i rock peva,i tako treba | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : | |
| |
|
| |
| Operacija Torijumf.Nesto vise o tome ( : | |
|